МВР трябва да се разпусне и да се пренаеме наново,

...
МВР трябва да се разпусне и да се пренаеме наново,
Коментари Харесай

Евгений Кънев: МВР трябва да се разпусне

МВР би трябвало да се разпусне и да се пренаеме отначало, това съобщи икономистът Евгений Кънев в изявление за Нова нюз. Той посочи, че може би не всички равнища в министерството би трябвало да се уволнят, само че сигурно това би трябвало да засегне всички ръководители. Когато новите фрагменти се назначават, те би трябвало да минат детектор на лъжата.

Радикалната концепция не е толкоз невъзможна, това направиха в Грузия, съобщи Кънев. Той сподели също, че това е единственият метод да се отстранен фамилните и други обвързаности в министерството.

Някои от връзките в Министерство на вътрешните работи са още от комунизма, съобщи Кънев, съгласно който полицията и другите му структури са били настойници на престъпността по време на прехода.

Икономистът добави, че същото би трябвало да се случи и в правосъдната система, където обстановката е сходна.

Евгений Кънев разяснява също, че служебното държавно управление на Димитър Главчев няма по какъв начин да е експертно и надпартийно. Той се обоснова, че целия си публичен и политически живот Главчев дължи на ГЕРБ и просто няма метод държавното управление, което сформира, да не е партийно.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР