МВР ще обяви утре новият протокол за противодействие при хибридните

...
МВР ще обяви утре новият протокол за противодействие при хибридните
Коментари Харесай

МВР разработва нов протокол за действия при хибридни атаки в училищата

МВР ще разгласи на следващия ден новият протокол за противопоставяне при хибридните офанзиви. Причината са масовите бомбени заплахи за учебни заведения.
 Прочетете още
И специалисти, и Министерство на вътрешните работи са на мнение, че страната няма какво повече да направи за сигурността на образователните заведения, откакто за три дни са признати нови правила, сподели служебният вътрешен министър Иван Демерджиев.

Експерти по сигурността твърдят, че всеки шеф е обучаван какво да прави при получена опасност. Този тип офанзиви стават основно през Гугъл, каналът за информация се трансформира, а никой от участниците в офанзивите не употребяват същинските си имена.
 
И през днешния ден вътрешният министър удостовери, че заплаха за сигурността на жителите в деня на вота няма.

На заключителната си конференция Централната изборна комисия (ЦИК) увери, че организацията на вота протича обикновено, а във връзка заплахата от нови бомбени закани се прави всичко допустимо да не се допусне спиране на гласуването, съобщи bTV.

„ Имаме уверението, че Министерство на вътрешните работи подхваща всички дейности да бъдат охранявани постройките в които ще има секционни изборни комисии – непрестанно до момента в който приключат изборите, по този начин че да не позволява опция да се прекъсва  изборния развой “, сподели представителят на ЦИК Росица Матева.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР