МВР ще направи проверка по случая с изтеклите снимки на

...
МВР ще направи проверка по случая с изтеклите снимки на
Коментари Харесай

МВР с готовност да провери изтеклите порно снимки

МВР ще направи инспекция по случая с изтеклите фотоси на другарка на един от претендентите за кмет на София, когато постъпи искане от нея. Това заяви вътрешният министър Младен Маринов.

" До този миг нямаме искане от заинтригуваната страна да правим инспекция. Ако има такова искане от съответно лице, ще бъде осъществена инспекция и тогава мога да дам отговор. Такова обвиняване директно към Министерство на вътрешните работи не е отправяно от заинтригуваната страна. Ако бъде отправено, отново споделям, ще правим инспекция и ще дадем информация ", съобщи Маринов.

Порнографските фотоси на приятелката на десния претендент за кмет на София Борислав Игнатов провокираха протестна реакция от всички политици и протестна декларация на медиите. " Работата ни, достойнството ни, етиката и разпоредбите ни нямат нищо общо с опита да бъде дискредитиран един от участниците в акцията за кмет на София по несъответстващ с специалността ни метод. Това не е публицистика. И ние изрично се противопоставяме на опитите да се назовава по този начин ", пишеше в декларацията.

“Последните дни станах обект на чудовищна персонална офанзива, която удари най-близкия до мен човек. Моментът е тежък, само че считам, че обществото би трябвало да знае обстоятелствата ”, написа шефът на камарата на архитектите в профила си във фейсбук.

Борислав Игнатов описа историята, трансформирала приятелката му в жертва на дълготраен тормоз.

Публикуването на фрагментите бе жигосано както от премиера Бойко Борисов, по този начин и от съперниците на архитекта в предизборната акция за София Йорданка Фандъкова, Мая Манолова, Борис Бонев.

Борислав Игнатов афишира, че продължава акцията и се надява всичко това да послужи на други младежи да се предпазят от неточности на кого се доверяват и по какъв начин се държат в цифрова среда.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР