МВР се събира на националното съвещание заради предстоящите избори веднага

...
МВР се събира на националното съвещание заради предстоящите избори веднага
Коментари Харесай

Калин Стоянов: МВР се събира на националното съвещание след старта на предизборната кампания

Министерство на вътрешните работи се събира на националното заседание поради идните избори незабавно след старта на предизборната акция. На него ще бъдат поканени както представители на ДАНС, по този начин и на прокуратурата. Това разгласи служебният вътрешен министър Калин Стоянов.

 

Според него групите, които се занимават с пазаруване на гласове, стартират най-активно да работят при започване на акцията - в тази ситуация 9 май. Отделно от това онлайн система ще оказва помощ на Министерство на вътрешните работи с информация къде и какви сигнали за платен избор има подадени в страната.

 

„ Активацията на хората, които се занимават с пазаруването на гласове, стартира тогава, когато започва и предизборната акция. Тогава и ние към този момент ще създадем национално заседание с всички регионални шефове, с сътрудниците от ДАНС и прокуратурата. Интерактивната карта я въведохме за първи път на локалните избори. Става въпрос за система, която онлайн ще ни дава информация за това къде, какви сигнали има подадени, какъв брой са на брой, по какъв начин са отработени, къде има сили и средства, които ние можем да прехвърлим на други места. Най-важното тя ще ни оказва помощ да вземаме най-правилните управнически решения ”, съобщи Калин Стоянов.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР