МВР се използва не само като бухалка, но и като

...
МВР се използва не само като бухалка, но и като
Коментари Харесай

Борисов: Спя по анцуг, не смея да се съблека в дома си |

" Министерство на вътрешните работи се употребява освен като бухалка, само че и като уред за репресии ", съобщи Бойко Борисов по време на вече трансформиралия се в традиция брифинг на ГЕРБ, който се провежда ведната след разкритията за нарушаванията при градежа на Автомагистрала " Хемус ".

" Дни преди изборите Министерство на вътрешните работи стартира политическа офанзива против една партия ", разяснява той.

По-рано през днешния ден вътрешният министър.

В същия жанр от предходната седмица, водачът на ГЕРБ стартира изявлението си с данните за умрелите от COVID-19 през последните дни, на фона на които " Радев извадил Рашков ".

По думите му " килърът на автомагистралата се споделя Румен Радев ".

Борисов съобщи, че " Рашков говореше неща, които неговия кукловод Радев говореше по-рано. "

Той се усъмни в честността на изборите, тъй като Радев, като претендент за президент, получавал информация за водено в този момент следствие.

Лидерът на ГЕРБ укори служебното държавно управление за рушенето на Автомагистрала " Хемус " - по-рано през днешния ден към 600 метра от автомагистралата в региона на Търговище са се срутили.

" Всеки един от работливите хора, които някога са строили къща, знаят че когато строи къща, през зимата би трябвало да я зазими, с цел да не се унищожи. "

Той отхвърли обвиняванията, че няма кой да заплати за ремонта на автомагистралата, тъй като парите били предпазени с банкови гаранции. По думите му ремонтите ще се извършат от строителите, макар че сега те не са известни. По-рано Рашков разяснява, че фирмите-строители са " под прикритие ".

Томислав Дончев пък укори служебното държавно управление, чиято работа била да провежда изборите, а не да взе участие в тях.

Даниел Митов пък видя в разкрития опит да се извърнат социологическите изследвания, които дават преднина на ГЕРБ.

" Дневен ред, който не е в интерес на българските жители ", по този начин той дефинира следствието на градежа на Автомагистрала " Хемус ". Митов съобщи, че изнесените обстоятелства са " неистини и клюки ".

Завежда дело против Рашков

Бойко Борисов съобщи, че към този момент има юрист и ще заведе дело за клюка против вътрешния министър. 

Поводът е вчерашното изказване на Рашков, в което той изясни, че парите за градежа за " Хемус " са минавали през банка, близка до Борисов.

Лидерът на ГЕРБ разяснява, че в случай че е имал банка, то не би имал чекмеджета.

" Страх ме е да се съблека у дома "

Борисов съобщи, че знае, че Рашков и Радев му " готвят още нещо ", както и че чака още веднъж да го снимат с кюлчета.

" Заснели сме всичко в централата и в къщата в Банкя, с цел да не ми донесат пак кюлчета ", разяснява той и добави: 

" Спя по спортен екип, тъй като не дръзвам да се съблека в дома си. "

" Господ ми е очевидец, както се заклех, че нямам кюлчета, по този начин и в този момент се заклевам, такава среща не имало ", по този начин Борисов отхвърли той или представителите на ГЕРБ да са имали среща с Движение за права и свободи, на която да е подписана сделка за коалиция след изборите.

На брифинга на Министерство на вътрешните работи Рашков заяви, че имат сведения за такава среща.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР