МВР се е подготвило за протестите на зърнопроизводителите, които се

...
МВР се е подготвило за протестите на зърнопроизводителите, които се
Коментари Харесай

Вътрешният министър: Ако питате дали имаме заподозрян за Алексей Петров - нямаме

МВР се е подготвило за митингите на зърнопроизводителите, които се чакат при започване на идната седмица. Това изясни вътрешният министър Калин Стоянов тази заран.

„ Искам да моля към всички, които желаят да се включат в митинга, да съблюдават прецизно разпоредбите, да не позволяват ескалиране на напрежението, да не лимитират свободното напредване на жители ”, съобщи Стоянов.

„ Подготвили сме се за съответното мероприятие ”, добави той.

Министърът, който допреди това бе шеф на ГДБОП, беше запитан и за следствието на убийството на Алексей Петров.

„ Работят доста интензивно, доста чиновници. Има доста обстоятелства, условия, които всекидневно излизат, само че всички тези следва да бъдат тествани. Ако питате дали имаме обвинен, нямаме подобен към момента. Но се надявам, че скоро ще имаме резултат, който да покаже кой по какъв метод е поръчал и направил това убийството ”, сподели Стоянов, представен от Нова тв.

Относно подготовката за изборите той сподели, че ще има всеобщи акции там, където има съответната информация за вероятно готови нарушавания на изборното законодателство.

„ Всички сигнали, които ние получим - било то оперативни, било то на равнище преписки, досъдебни производства, всички ще бъдат отработвани паралелно с прокуратурата. Вече има разписан документ на екипа от хора, които ще бъдат в управлението във връзка с изборния развой ”, сподели още Стоянов.
Подкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР