МВР разпростани кадри и снимки от ареста на Георги Семерджиев,

...
МВР разпростани кадри и снимки от ареста на Георги Семерджиев,
Коментари Харесай

МВР показа кадри от задържането на Георги Семерджиев

МВР разпростани фрагменти и фотоси от ареста на Георги Семерджиев, който избяга след тежката злополука в центъра на София, оповестяват от.

36-годишният Семерджиев беше задържан в жилището, в който е живеел без адресна регистрация. Той е арестуван при взаимна акция на полицията и профилирания отряд „ Кобра “.

Издирваният водач е бил във очевидно несъответстващо положение. "Лицето беше вътре, при влизането беше, бих могъл да кажа, в не напълно съответно положение ", разяснява по-рано Ясен Тодоров, зам.-директор на Националната следствена работа и добави, че не знае каква тъкмо е повода за държанието му: дали алкохол, опиати, или потрес. "Може би композиция от трите ", допусна той.

"Ползвахме услугите на отряд "Кобра " с разрешението на шефа на Столична дирекция на вътрешните работи, тъй като се опасявахме, че лицето може да е въоръжено и да окаже опозиция, в случай че лицето е в жилището ", добави Тодоров.

На 5 юли към 23:00 часа Георги Семерджиев минава с висока скорост на червен светофар и удря таксиметрова кола, а по-късно се забива в асансьор на метростанция "Европейски съюз ". От мощния удар таксито се разцепва на две половини, едната от които удря и убива на място две млади дами - на 22 и на 26 години.

36-годишният някогашен футболист Георги Семерджиев, бяга от мястото на случая и е разгласен за общодържавно търсене. Той е престъпно проявен, с отнета шофьорска брошура, с над 50 пътни нарушавания, в това число и с опиати, разкриха от полицията.

Предстоят голям брой експертизи, които ще обясняват редица елементи – от скоростта, с която е ръководен автомобила, кръвна проба на арестувания за шофиране под въздействието на алкохол и наркотични субстанции, валидността на свидетелството му за ръководство, издадено в чужбина, сменените регистрационните табели. Същевременно следствието продължава и в посока установяването на самоличността на негов сателит. На стадия е конкретизирано, че същия ден 36-годишният е направил още едно пътнотранспортно нарушаване.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР