МВР разполага с осем специализирани амфибии Тайга ТТМ. Това става

...
МВР разполага с осем специализирани амфибии Тайга ТТМ. Това става
Коментари Харесай

БТР-ите за Украйна не ощетили помощта за Южното Черноморие след потопа

Министерство на вътрешните работи разполага с осем профилирани амфибии " Тайга ТТМ ". Това излиза наяве от отговора на министъра на вътрешните работи Калин Стоянов на писмен въпрос от депутата от ПП-ДБ Ивайло Мирчев.

Уточнява се, че тези всъдеходи се употребяват при наводнения за избавяне на хора, като два от тях са в София, а по един има в Пловдив, Варна, Бургас, Велико Търново, Монтана и Добрич.

Мирчев изрази отвращение от обществените изяви на водачи на " Възраждане " по отношение на

Наводненията в Царево бяха употребявани по безразсъден метод от " Възраждане ", с цел да се създадат внушения, че в случай че не бяхме дали с тях е било допустимо да бъдат избавени хора, в случай че БТР-ите бяха превърнати в амфибии и предоставени на пожарната, уточни националният представител.
 Ивайло Мирчев оборва легенди за военната ни помощ за Украйна
Ивайло Мирчев оборва легенди за военната ни помощ за Украйна

Предоставянето на БТР-и не ощетява нито армията, нито Министерство на вътрешните работи, твърди депутатът

Той посочи, че от отговора на вътрешния министър излиза наяве, че България разполага с всъдеходи вид амфибия и няма потребност да преправяме БТР-и за помощ при наводнения. Освен това 100-те БТР-а на вътрешното министерство още са в складовете на жандармерията и ще заминат за Украйна едвам откакто Киев подпише съглашението с Министерство на вътрешните работи в идващите дни и Народното събрание го ратифицира.

Особено гнусно е, когато съветското прокси в Народното събрание употребява сходна покруса, с цел да прокарва ползите на Путин - по всевъзможен метод да се попречи на изпращането на помощ за Украйна, безапелационен е Мирчев. Той показва, че на това може да се противодейства единствено с опровержение на лъжите с обстоятелства.
 Денков/Габриел утвърди плана за предоставяне на БТР-и на Украйна
Денков/Габриел утвърди плана за предоставяне на БТР-и на Украйна

Вътрешния министърът би трябвало да организира договаряния и да подпише споразумение
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР