МВР работи, за да предложи варианти за решаване на проблема

...
МВР работи, за да предложи варианти за решаване на проблема
Коментари Харесай

МВР предлага намаляване на скоростта на магистрали и населени места

„ Министерство на вътрешните работи работи, с цел да предложи разновидности за решение на казуса с закононарушенията по пътищата. Предлагаме промени в Наказателния кодекс и в Закона за пътищата. Трябва по-строги наказания за лицата, които правят редовно нарушавания “. Това съобщи служебният вътрешен министър Иван Демерджиев.

„ Предлагаме повторният отвод за тест за определяне на алкохол в кръвта да бъде нарушаване. Трябва да има законодателни промени, част от които са: Максималната скорост на автомагистралата да бъде понижена, предлага се скоростта в обитаеми места да бъде понижена от 50 км/ч на 30 км/ч., предлага се придобилият шофьорска брошура лидер да ръководи автомобил под контрол за избран интервал от време “, сподели още Иван Демерджиев.

По отношение на домашното принуждение Демерджиев предлага да се вкара възбрана на насилника да реализира контакт с жертвата, да се основат стратегии за подкрепяне на хора, които са били жертви на домашно принуждение, като такава помощ може да се оказва и на деца. „ Предлагаме да се сътвори и Национален указател за случаите на домашно принуждение на територията на страната “, сподели още служебният вътрешен министър Иван Демерджиев. 

 
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР