МВР пусна странно уточнение, в което се оказва, че убитата

...
МВР пусна странно уточнение, в което се оказва, че убитата
Коментари Харесай

Не точно нула... а три сигнала от Алена Щерк срещу приятеля й, преди да я убие

МВР пусна необичайно " конкретизиране ", в което се оказва, че убитата Алена Щерк три пъти е подавала разнообразни сигнали против някогашния си другар Виктори Спига.

В последна сметка Спига я умъртви - евентуално на разсъмване в четвъртък, и изхвърли натрупа й край Батановци.

Вчера на взаимен брифинг на говорителката на Градска прокуратура Десислава Петрова, зам.градския прокурор Иво Илиев и Стойне Цветков - началник на отдел " Разследване " на Столична дирекция на вътрешните работи, изрично бе декларирано, че тя не е подавала такива сигнали.

В " уточнението " през днешния ден от Столична дирекция на вътрешните работи обаче написа:

- На 02.02.2022 година в Трето районно управление (на МВР) е получен сигнал по телефона от 47-годишна жена - обяснила, че е притеснявана от някогашния си другар. Адресът е посетен от полицейски патрул. Мъжът е предизвестен. Потърпевшата е поканена да подаде тъжба в районното ръководство, което не се е случило.

- На 11.02.2022 година на тел. 112 е получено известие от 47-годишна жена за скандал сред нея и някогашния й другар. Сигналът е ориентиран към Шесто районно управление (на МВР). При визитата на адреса от екип на районното ръководство мъжът не е открит, не са открити данни за физическо принуждение. Жената още веднъж е поканена да подаден заявителски материал, само че тя не се е явила в районно управление (на МВР).

- На 11.04.2022 година в Седмо районно управление (на МВР) Алена Щерк декларира, че някогашният й другар не е върнал в избрания период персоналния й автомобил, който тя непринудено му е дала да употребява. По случая е формирана кореспонденция и материалите са изпратени в прокуратурата.

Обобщението е, че три ралзични районни не са се задействали, с цел да се стигне до съдбовната развръзка в нощта на сряда против четвъртък.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР