МВР пусна нова снимка на издирвания за шесторното убийство в

...
МВР пусна нова снимка на издирвания за шесторното убийство в
Коментари Харесай

МВР пусна нова снимка на издирвания за шесторното убийство

МВР пусна нова фотография на търсения за шесторното ликвидиране в Нови Искър в новогодишната нощ. Още през вчерашния ден 56-годишният Росен Ангелов бе разгласен за общодържавно търсене. От полицията насочиха апел към хората, които го разпознаят и имат информация за местонахождението му, да подават сигнали на тел. 112 или в най-близкото отделение на Министерство на вътрешните работи при обезпечена анонимност.

Коли на жандармерията и тежка бронирана техника са в региона на село Луково, като акцията по издирването на Ангелов става още по-мащабна, заяви NOVA. От през вчерашния ден там тече профилирана полицейска интервенция, като е била претърсена къщата на Ангелов.

На брифинг в петък следобяд шефът на Националната следствена работа Борислав Сарафов и основният секретар на Министерство на вътрешните работи Младен Маринов оповестиха, че изрично е потвърдено посредством ДНК експертиза, че точно Ангелов е причинител на жестокото закононарушение по Нова година. От полицията изясняват, че той е работил самичък и не е имал съизвършител.

Ангелов имал връзка с убитата Кети Кюхова, която траяла шест месеца преди убийството. Смята се, че точно дамата е била първата жертва на Ангелов. Тялото й бе намерено на 3 януари в гориста околност край Нови Искър.

Ден преди този момент в къща в града бяха открити телата на петима души - мъжът, с който Кити живеела на фамилни начала - на 41 години, доведения й наследник - на 20 години, щерка й - на 16 години, другар на тийнейджърката и майката на Кети - на 72 години. /dariknews.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР