МВР предприе мерки за облекчаване на административното обслужване на гражданите,

...
МВР предприе мерки за облекчаване на административното обслужване на гражданите,
Коментари Харесай

МВР удължи работното си време за издаване на лични документи

МВР предприе ограничения за облекчение на административното обслужване на жителите, декларирали молба за издаване на български документи за идентичност, оповестиха от институцията.

До 30 септември с удължено работно време от 08.00 до 18.00 часа всеки работен ден ще работят чиновниците, отговарящи за издаването на документи за идентичност, в Първо и Шесто РПУ. Двете структури и съответният отдел на бул. " Мария Луиза ", ще работят и в събота от 08.30 до 13.30 часа

Със заповед на старши комисар Ивайло Иванов – шеф на Столична дирекция на вътрешните работи, се вкарва нова организация на работното време на систематичните оператори в бранш " Български документи за идентичност " на територията на столицата.

Новата организация на работа е въведена след изработен разбор на най-натоварените районни ръководства за издаване на персонални документи. Тази смяна цели облекчение на административното обслужване на жителите и повишение на качеството на услугата. Тя е подбудена и от обстоятелството, че през летния интервал се усилва броят на искащите да заявят и получат български документи за идентичност, допълват от Министерство на вътрешните работи.

От Столична дирекция на вътрешните работи прецизират, че при нужда и спомагателна оценка на обстановката срокът на основаната организация би могъл да бъде продължен.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР