МВР отново излъга. Полицейските шефове твърдяха, че момичето, което са

...
МВР отново излъга. Полицейските шефове твърдяха, че момичето, което са
Коментари Харесай

Мирчев: МВР лъжат и покриват колегите си. Трябва да ни е срам как...

МВР още веднъж излъга. Полицейските шефове твърдяха, че момичето, което са е невредимо, " нищо ѝ няма " и така нататък Оказа се, че тя има здравно, в което е посочено, че са нанесени удари и има лека телесна щета (информацията е от bTV).

Така. Че Министерство на вътрешните работи лъжат постоянно, че се покриват с " сътрудниците " не е вест. Новина е, че през 2023 година полицейски нерези в сектора пребиват 19 година момиче, наскърбяват я брутално, а най-после министър и началник на Столична дирекция на вътрешните работи ги покриват. Нелеп е към този момент всевъзможен коментар за вдишване на отговорност.

Въпросът е различен - тези, които пазят полицейските началници от вдишване на отговорност какви са? Когато защитаваш принудител, когато защитаваш " момчетата ", тъй като част от тях се трансформират в биячи на 45 кг жена… Тогава какъв си самият ти? И по какъв начин откакто обществено защитаваш насилници се прибираш вечер и поглеждаш дамата, с която си?

Повече за вдишване на отговорност няма потребност да се приказва. Този миг мина. И за геройство не може да се приказва, тъй като то не просто липсва, а при тези в никакъв случай не го е имало. Става дума за клети кариеристи, прекланящи глава и изпълняващи всяка предоставена поръчка. Това не може да бъде българската полиция и би трябвало да ни е позор както от изродите, които са се гаврили с 19 година момиче, от техните шефове, само че най-много от тези, които ги оправдават, пазят и покриват.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР