МВР напредва със събирането на информация за българите, които не

...
МВР напредва със събирането на информация за българите, които не
Коментари Харесай

Демерджиев: 200 български граждани са били блокирани на граничните пунктове с РС Македония

МВР напредва със събирането на информация за българите, които не бяха позволени да почетат паметта на Гоце Делчев, заяви вътрешният министър Иван Демерджиев. Той напомни, че информацията е поискана от президента на Република Северна Македония и тя ще бъде предадена посредством вътрешното им министерство, съобщи БНР.

" Нека да забележим по какъв начин ще се реагира на тази информация. Ние имаме данни от " Гранична полиция ". Всички хора, които не съумяха да преминат и бяха върнати след часове очакване, ние сме ги разпознали, знаем кои са. Става въпрос за към 200 индивида. Така че ще търсим пояснение за какво това се случи.

" Подобен жанр държание е провокация. Всяка провокация поражда насрещна реакция и всичко това се мултиплицира във времето ", посочи вътрешният министър.

" Ние би трябвало да създадем, в случай че сме виновни, всичко належащо да върнем нещата в изходно състояние, вместо да наливаме масло в огън, който изкуствено беше основан и какъвто няма и няма мотив да има сред двете страни ", сподели Иван Демерджиев.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР