МВР излиза с опровержение на факти, упоменати в репортаж на

...
МВР излиза с опровержение на факти, упоменати в репортаж на
Коментари Харесай

МВР опроверга информация в репортаж на NOVA

МВР излиза с опровергаване на обстоятелства, упоменати в репортаж на Нова телевизия, излъчен на 7 април, осведомят от пресцентъра на МВР. 

Lupa.bg разгласява позицията на министерството " без редакторска интервенция:

" Във връзка с репортаж, излъчен на 7 април в предаването " Здравей, България " по Нова ТВ под надпис: " Дърветата, премазали кола в София: Сигналът от 112 не е предаден до виновните институции " от ДНС 112 прецизират:

Проверка в базата данни на автоматизираната осведомителна система " Регистър незабавни повиквания " на Националната система 112 откри, че на 4 април 2023 година в 14,48 ч. е регистриран сигнал за " огромно изкоренено дърво, което се е подпряло на прилежащото и има заплаха да падне “ на ул. " Незабравка " № 33 в столицата. Сигналът е признат и предаден на Столична община, според одобрените

" Правила за организацията на активността на районните центрове 112 и взаимоотношението им със службите за незабавно реагиране ".

В 14,51 ч. от Столична община връщат противоположна връзка " Инцидентът е признат ". Обратна връзка Инцидентът е признат " е получена и от Дирекция " Аварийна помощ и предварителна защита " – Столична община в 15,16 ч. "
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР