МВР издирва сина на Софи Маринова Лоренцо, за да го

...
МВР издирва сина на Софи Маринова Лоренцо, за да го
Коментари Харесай

Първо в Lupa.bg: Полицаи търсят Лоренцо на Софка само в Етрополе

МВР търси сина на Софи Маринова Лоренцо, с цел да го разпита по отношение на разрушена каналджийска скица за трафик на мигранти край Бургас. В момента полицията го търси в Етрополе, където живее майка му, оповестиха пред Lupa.bg от Областната дирекция на МВР- Бургас.  

Младежът се търси за трафик на сирийци, допълниха от полицията. Ако не бъде открит скоро, ще го разгласят за национално търсене. 

21-годишният задържан Иван С., който бе арестуван в петък да прекарва група бежанци край Русокастро, твърдял, че синът на Софи Маринова го взел от строителен обект в София, качил го на БМВ-то и закарал до Дебелт. На входа на селото, колата е спряна от патрулен автомобил и имената на двамата са записани в листата на проверявани лица.

Иван С. твърди, че Лоренцо го оставил в Дебелт, дал му ключовете за джип „ Сузуки Витара “, който бил с цялостен контейнер и GPS точка, от която да вземе бежанците, както и инструкции за противоположното връщане до София.

Иван качил незаконните мигранти, само че не е бил предизвестен, че към този момент има нов пункт за инспекция край Русокастро, където е станал лесна плячка на граничните чиновници.

21-годишният общ служащ в строителството от София оповестил пред проверяващите, че ще опише всичко, тъй като бил сърдит, че пратен като пушено месо – неопитен и измамен.

Министерство на вътрешните работи са подхванали ограничения неотложно да разпитат Лоренцо, само че той не бил открит на непрекъснатия си адрес. Софи Маринова и мъжа й Гринго не давали пояснения къде е 20-годишният юноша. Телефонът му също не отговарял.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР