МВР издирва началника на КАТ-Казанлък – Тодор Николов. За последно

...
МВР издирва началника на КАТ-Казанлък – Тодор Николов. За последно
Коментари Харесай

Изчезна шефът на КАТ-Казанлък, липсва и пистолетът му

МВР търси началника на КАТ-Казанлък – Тодор Николов. За последно с Николов е осъществена връзка през вчерашния ден към 16.15 ч.

Оттогава и трите му телефона са изключени, липсва и колата му.

Сигнал до Министерство на вътрешните работи е подаден нощес от неговите близки. Вече е образуван и щаб за издирването на шефа на КАТ.

Последното, което се знае, е че е бил пуснат в двудневна отпуска.

" Ръководството на дирекцията е извънредно обезпокоеното за изгубването на началника на КАТ-Казанлък Тодор Николов. Допълнително терзание води и фактът, че липсва служебното му оръжие. Разпоредил съм да се проведат издирвателни мероприятия. Това съобщи на ексклузивен брифинг шефът на Областна дирекция на полицията в Стара Загора старши комисар Георги Хаджиев.

" Към сегашния миг нямаме позитивен резултат във връзка с издирвателните мероприятия. Колегите са обходили всички направления, за които имаме данни, че може да бъдат посетени. Ще бъдат тествани всички камери на входа и изхода на града. Хаджиев добави, че последната информация, с която разполагат е за извършен телефонен диалог към 16.00 часа в четвъртък, след което и трите телефона на Тодор Николов са изключени. Колегата е разгласен за търсене, както и неговата кола и оръжие. Силно се надявам, че не е станал жертва на закононарушение ", добави старши комисар Хаджиев.

В сряда чиновници на Вътрешна сигурност на Министерство на вътрешните работи са задържали чиновник от КАТ в Казанлък по отношение на работата му, само че старши комисар Хаджиев бе безапелационен, че не вижда връзка сред задържането на служителя на реда и изгубването на началника на КАТ в Казанлък " До момента не бих могъл да кажа какви са аргументите за изгубването на сътрудника. Вчера в границите на 30-40 минути съм беседвал със сестра му и шурей му. Не съм усетил каквато и да е индикация да е бил под напрежение или да е имал проблеми. За мен е безусловно необеснимо все още. Разговаряли сме и с някогашната му брачна половинка. В последните две-три седмици не е имало индикация за проблеми ", приключи шефът на Областна дирекция на полицията в Стара Загора.

" Промяната на държанието му е обвързвана със здравословни аргументи. Лично той ми е казвал, че има сърдечни проблеми, само че му предстоят занапред по-сериозни прегледи ", добави началникът на РПУ-Казанлък.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР