МВР и прокуратурата на този етап нямат никаква информация за

...
МВР и прокуратурата на този етап нямат никаква информация за
Коментари Харесай

Никаква следа към грабителите на инкасото

МВР и прокуратурата на този стадий нямат никаква информация за самоличността на причинителите на грабежа през вчерашния ден на инкасо автомобил.

Все още не се знае точната сума, която е открадната през вчерашния ден от инкасо автомобила при грабежа през вчерашния ден. По думите на Десислава Петрова, представител на Софийска градска прокуратура, ограбеното е " седемцифрена сума ", т.е. милион или милиони. Касетите в инкасото са били предопределени за зареждане на банкоматите на разнообразни банки.

На този стадий единствената диря към причинителите са двата опожарени автомобила, които полицията откри малко по-късно в квартал " Кръстова вада ". Методът със запалване на колите е постоянно употребен точно при такива закононарушения за изтриване на следите.

Извършителите са били четирима, пристигнали са са с два джипа марка БМВ на паркинга в мола на Околовръстното шосе. Изчакали са идването на инкасо автомобила, както и единият чиновник на го отвори. Самият автомобил се е отварял единствено от вътрешната страна. Явно нарушителите се били наясно с маршрута и графика на инкасото.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР