МВР е започнало процедура по отнемане на лиценза на охранителната

...
МВР е започнало процедура по отнемане на лиценза на охранителната
Коментари Харесай

МВР иска да отнеме лиценза на Делта Гард

Министерство на вътрешните работи е почнало процедура по лишаване на лиценза на охранителната компания " Делта Гард ". Това става, оповестено на страницата на основна дирекция " Национална полиция ".

От него обаче не се схваща какви са аргументите за това решение. Съобщава се единствено, че е почнала процедура за лишаване на разрешителните. Засега от Министерство на вътрешните работи не дават повече информация.

От " Делта гард " обявиха, че не знаят защо става дума. На компанията към този момент не са връчени никакви документи и те не знаят нищо повече.

Сигнал за осъществени нарушавания от страна на охранителите бе подаден до Министерство на вътрешните работи предходната година от организацията " Антикорупционен фонд ". Те са създатели на следствието " Осемте джуджета ", в което предприемачът Илия Златанов описа по какъв начин някогашният следовател Петьо Петров и негови близки се пробвали да му лишават бизнеса. Фабриката на Златанов в Дупница се охраняваше точно от чиновници на " Делта Гард ".

Очаквайте детайлности.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР