МВР да се свърже с мен преди да прави изявления.

...
МВР да се свърже с мен преди да прави изявления.
Коментари Харесай

Мъжът на изчезналата в Истанбул Елена изисква от МВР да му докладват къде са тя и децата

„ Министерство на вътрешните работи да се свърже с мен преди да прави изказвания. Аз не съм известен за това, че Елена и децата ми са били открити, както те настояват! Нямам информация за това къде са те! Разследването продължава ". Това е декларирал Станислав Станев, брачният партньор на изчезналата Елена, пред . Той желае от ведомството да му дадат точна информация за това къде са околните му, в случай че имат такава.

„ Бях в 5-то районно в Бургас и там нищо не направиха. Зададоха ми въпроса: „ Защо сте се обърнали точно към нас и за какво да ги разгласяваме ние за търсене, откакто те са изчезнали в Турция? “, твърди мъжът и продължава:

„ След 3 часа съветване те ме отпратиха без да задействат процедура по оповестяване за търсене на изчезнали лица. Обявиха ги за търсене почти 24-36 часа по-късно. Питам: Защо? Аз не знам къде са роднините ми сега. Никой от българските управляващи не ми е давал такава информация. На мен не ми трябват догатки. Още от началото можеше да се допусна, че е допустимо да са в друга страна. Министерство на вътрешните работи не ми оказва подпомагане при турските управляващи ", споделя още бащата.

Припомняме, че майката и двете й деца изчезнаха безследно в Истанбул. За това заяви точно Станислав Станев, който ги търси от неделя вечерта. За случая са осведомени турските и българските управляващи. Днес стана ясно, че Елена и децата й са открити на територията на друга страна и не са в Турция.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР