МВР булфотоВъв връзка с предстоящите празници МВР предприема комплекс от

...
МВР булфотоВъв връзка с предстоящите празници МВР предприема комплекс от
Коментари Харесай

Драконовски мерки за сигурност в София и страната за Коледа и Нова година

МВР булфото

Във връзка с идните празници Министерство на вътрешните работи подхваща комплекс от ограничения за обезпечаване реда и спокойствието на жителите в столицата и в страната. Екипи на Главна дирекция " Жандармерия, специфични интервенции и битка с тероризма " ще патрулират в регионите на огромни търговски обекти, коледни базари, централните градски елементи, жп и автогари, както и в дребните обитаеми места.

Част от екипите ще са с дългоцевно оръжие и служебни кучета.

Основният ангажимент на униформените ще е наблюдаване и попречване на груби нарушавания на публичния ред и осъществяването на възможни закононарушения. От Столична дирекция на вътрешните работи и регионалните дирекции са осъществени предварителни срещи с охранителни компании на териториите на съответните регионални дирекции. Обсъдени са и предохранителни ограничения за сигурността на инкасо колите поради генерирането на по-високи обороти и  недопускане на възможни грабежи на оборотни пари.

Целта на основаната от Министерство на вътрешните работи организация е гарантиране на спокойствието на хората и обезпечаване на добър публичен ред по време на идната поредност от празнични и почивни дни.
 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР