МВнР, чрез Посолството на Република България в Тел Авив и

...
МВнР, чрез Посолството на Република България в Тел Авив и
Коментари Харесай

Още 57 българи бяха евакуирани от Израел

МВнР, посредством Посолството на Република България в Тел Авив и Дирекция „ Ситуационен център “, осигури 57 места за български жители в полет на частна самолетна компания в сряда. Сред сполучливо изведените от страната са 29 туристи, фамилии с дребни деца и жители, намиращи се в изключително рискови зони, оповестяват от Пресцентъра на Министерство на външните работи. 
При положение че ситуацията по сигурността разрешава, остава опцията за пътешестване Тел Авив - София с постоянни полети на Bulgaria Air и на El Al, както и фериботната линия Хайфа - Ларнака (Кипър).
Чрез посочените възможности ще бъдат обхванати всички декларирали се все още краткосрочно пребиваващи в Израел българи, както и няколко филантропични проблема. Посолството ни в Тел Авив осведоми, че летище „ Бен Гурион “ продължава да работи с стеснен потенциал и разнообразни самолетни компании извършват част от постоянните си полети до други страни.
Дирекция „ Ситуационен център “ към Министерство на външните работи и посолството изготвят лист на искащите да бъдат изведени от Израел, който ще бъде употребен при възможен предстоящ полет от страната.
 
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР