Музиката в България се е превърнала в нещо, а не

...
Музиката в България се е превърнала в нещо, а не
Коментари Харесай

Стефан Илчев се обиди, напуска България

Музиката в България се е трансформирала в нещо, а не в изкуство, съобщи артистът Стефан Илчев, който е решил да напусне България. Дори да получа премия, надали бих се зарадвал, сподели пред камерите на Нова тв артистът.

„ Всеки тук се прави на артист, а на надарените не се обръща внимание. Телевизиите се борят за рейтинг, само че не си дават сметка, че и възпитават. Интернет е станал сурогат на книгата и учебника. Стойностното изкуство е отвън медиите, сподели още артистът. Странно – една ария е шлагер в чужбина, у нас – не. Не желая да надупчвам на място, на което не съм мечтан. Ще опитвам там, където ме харесват. “, показа Илчев.

От 15 години сътворявам авторска музика и към момента ме пишат, че съм млад артист и създател, а съм на 40 година Трябва ли да стана на 70 година, с цел да имам концерт?

Прапрадядо ми е италианец, дотук най-вече съм в Италия, само че единствено на отмора. Заминавам за Италия да опитам. Започнах работа с италиански композитори и това доста ме вълнува. Не можете да си визиите какво е възприятието да чуете акомпанименти от пиано в 1 през нощта и някой да ви каже „ Ето това си ти! “, показа артистът.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР