Музиката е огледало от реалността. 20-годишният Мишо нямаше модел на

...
Музиката е огледало от реалността. 20-годишният Мишо нямаше модел на
Коментари Харесай

Мишо Шамара призна 3 гряха във Варна: Сексизъм, хомофобия и агресия

Музиката е огледало от действителността. 20-годишният Мишо нямаше модел на подражателство, луташе се, прокарваше път с едно мачете и правеше доста нелепости. 
Улицата беше моят преподавател. Агресивен съм, когато има неправда, а преди време аз самият създавах неправда, бях изверг. Сега се пробвам да бъда Робин Худ.
Това сподели за „ Събуди се “ рапърът Михаил Михайлов, прочут като Мишо Шамара и Big Sha.
Прякорът му идва от казармата, тогава той си го харесва от уволнен боец и взема решение да се показва по този начин. Споделя, че за 50 години е схванал, че желае да поумнее. Най-яркият му спомен е от прожекциите от „ Индиана Джоунс “, разкрива, че дребните светлинки в детството му идват от киното и музиката.
За трите огромни неточности на младостта си във Варна дефинира сексизъм, хомофобия и експанзия. „ В моите текстове човек може да усети болката, комплексите ми за непълноценност, моите фантазии и стремежи, които са ми били в главата.
Ако би трябвало да върша музика в този момент, няма да е такава “, разяснява той.
Родителите му се гордеят, че в никакъв случай не пада на колене и даже да го съборят, намира метод да се изправи. „ Никой не може да избере къде да се роди, само че може да избере да мечтае, да живее добре и да бъде третиран като човек, без значение от цвета на кожата, религията и половата му ориентировка. Нашият народ не бе теоретичен да мисли сериозно и да води цивилизован спор, а при неправда, да излизаме на митинг “, сподели още Мишо Шамара.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР