Музиката е неизменна част от празничната атмосфера. Затова Община Бургас

...
Музиката е неизменна част от празничната атмосфера. Затова Община Бургас
Коментари Харесай

Няколко малки концерта ще допринесат за коледното настроение в Бургас

Музиката е неизменима част от празничната атмосфера. Затова Община Бургас и сътрудници приготвят няколко дребни концерта, които да ви развълнуват и ухилен през идващите дни. Събитията ще се проведат по разпоредбите на настоящите условия на здравните управляващи.

* На 16 декември, от 19 часа, в зрителна зала " Тончо Русев “ на Културен дом НХК, ще се организира концерт на детски хор " Милка Стоева “ – " В ОЧАКВАНЕ НА КОЛЕДА “. Коледният дух е превзел от дълго време сърцата на дребните и огромни артисти в хора. Програмата, която те приготвят, носи неповторимото чувство за този ярък празник. Свежо въодушевление, забавление и наслада съпровождат осъществяванията на всички участници. Това и ще дарят тези артисти на публиката - прелестно прекарване с най-популярните коледни мелодии.

Вход свободен. На влизане ще се изисква показване на зелен документ.

* На 19 декември, от 18.30 часа, ще се състои Коледен концерт на Бургаският духов оркестър, с диригент Анастас Камиларов. Мястото още веднъж е Културен дом НХК. Оркестърът ще извърши известни коледни творби.

Вход свободен. На влизане ще се изисква показване на зелен документ.

* На 21 декември, от 17.00 часа, ще се организира предколеден концерт на Бургаския духов оркестър край Елхата на пл. " Тройката “.

* На 23 декември ще свири група " Горещ пясък “. Това още веднъж ще е при Елхата на пл. " Тройката “. Началният час отново е 17.00.

* На 25 декември, от 14.00 часа, ще се организира коледен концерт на ПФА " Странджа “, с началник Марио Егов. Мястото е пл. " Атанас Сиреков “, пред Общината.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР