Музикантът Васил Гюров ще трябва да плати 300 лв. глоба

...
Музикантът Васил Гюров ще трябва да плати 300 лв. глоба
Коментари Харесай

Глобиха Васил Гюров, че къмпингува на „Корал“

Музикантът Васил Гюров ще би трябвало да заплати 300 лева санкция за почивката си на плаж „ Корал “ през предишното лято, реши Районният съд в Царево. 
 Природозащитници с жива верига против оградата на Корал  Спряха достъпа на коли до Корал, оградиха терена като частна благосъстоятелност  Малеева: Нощна инспекция на Корал, обискират и бебетата
Случаят на Гюров, който е измежду бранителите на едно от дребното относително диви кътчета у нас, е от август. Една от станалите към този момент пословични инспекции на чиновници на общината и на полицията в местността „ Корал “, посочила съществуване на каравани. Нещо, което се установи всяка година и продължава да основава спорове сред хората, които обичат да прекарват почивката си по този метод и локалната власт.

Конкретното „ закононарушение “ на Васил Гюров е, че не е съгласувал разполагането на своята каравана с основния проектант на Община Царево, което е нарушаване на общинска разпоредба за публичния ред. Музикантът е обжалвал наложената му санкция с претекст, че не е направил това, за което е санкциониран, а при съставянето на акта, са позволени процесуални нарушавания.

„ Съгласно член 27, т. 16 от НООСОР е неразрешено разполагането на палатки, ремаркета и полуремаркета за обитаване или къмпинг ….., без издадено по надлежния ред позволение от основния проектант на Община Царево “, показва съдът в своето решение.

Магистратите са сметнали, че има осъществено нарушаване и санкцията е правомерно наложена и удостоверяват санкцията от 300 лева

Решението им не е дефинитивно и предстои на обжалване пред Административния съд в Бургас.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР