Музикантът Пейо Филипов, който се прочу с участието си в

...
Музикантът Пейо Филипов, който се прочу с участието си в
Коментари Харесай

Вижте защо се разведе пощальонът Пейо на Гала

Музикантът Пейо Филипов, който се прочу с присъединяване си в сълзливото шоу „ Имаш поща “, се е развел със брачната половинка си Мария след 19-годишен брак, разгласи самият той в тв предаване.

„ И двамата поехме по нов път и сме щастливи “, сбит бе Пейо.

Той не пожела да разкрие какви са аргументите, само че показа, че двамата с някогашната му жена поддържат цивилизовани връзки. Имат две деца – 18-годишният Кристиян и 19-годишната Виктория.

Младежите приели обикновено катаклизмите в персоналния живот на родителите си. За разлика от Пейо, който отворил два пиано бара, Мария не траяла с музикантската си специалност, а почнала бизнес със салон за хубост, написа „ Уикенд “.

Според осведомени Филипов бил със слаби ангели и постоянно кръшкал от фамилното ложе с не една и две хубавици. Редовните флиртове с клиентки на неговия бар поставили завършек на дългогодишния му брак.

Още преди 2 години папараците спипаха Пейо да се вихри в компанията на засукана млада жена в пиано бара си в Лозенец. Оказа се, че до момента в който е в столицата, Филипов се е правел на образцов брачен партньор. Когато е надалеч от жена си, късал синджира и се развихрял с млади гаджета.

Заради заведението си в Лозенец той прекарваше цяло лято надалеч от жена си. Фотографите снимаха Пейо да интимничи с две от клиентките си. 43-годишният мъж флиртуваше намерено с дамите на бара, а едната подари с нежни обятия и целувки по главата, написа Уикенд.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР