Музикантът Пейо Филипов коментира по Нова тв преговорите между Русия

...
Музикантът Пейо Филипов коментира по Нова тв преговорите между Русия
Коментари Харесай

Пейо Филипов: Искрено се надявам по някакъв дипломатичен път да се разберат великите сили, защото ще закъсаме сериозно

Музикантът Пейо Филипов разяснява по Нова тв договарянията сред Русия и Запада за възможен излаз от войната: 

" Ако са толкоз глупави, че не могат да се схванат и се стигне до нуклеарен спор, може би цялото човечество си заслужаваме тоя рестарт. Искрено се надявам по някакъв изкусен път да съумеят да се схванат великите сили, не вземам извънредно страна, само че съчувствува на нападнатата страна. Ние сме задоволително близо, задоволително подвластни и единствено можем да страдаме при едно такова неподходящо развиване на обстановката. Ние към този момент страдаме, само че включат ли се нуклеарни оръжия, към този момент напълно ще го закъсаме. 

Виждайки политиката от едната и от другата страна, не изключвам. Ако дадеш на един вманиачен картечница, той рано или късно ще я употребява, без значение по какъв начин е обагрен. Дали цената която бихме платили от нуклеарна война, си заслужава цената, която биха платили избрани общности при дипломатичческо разрешаване на казуса?...

Украйна, в случай че беше оставена сама да се оправя с нашествието, евентуално нямаше да се е справила, за това до в този момент Западът и НАТО като коректив на експанзията се включват и експанзията отива към помощниците на Украйна. "
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР