Музикантът отговорил на телефонното обаждане, но след като научил какъв

...
Музикантът отговорил на телефонното обаждане, но след като научил какъв
Коментари Харесай

Изтече От Близки! Огромна Беда Връхлетя Годжи След Смъртната Присъда За Шоуто!

Музикантът дал отговор на телефонното позвъняване, само че откакто научил какъв е мотивът за него, с ядосан звук затворил телефона, добавя изданието.

„ България през днешния ден “ разкри в какъв размер са задълженията на Годжи. Последният запор, натрапен на музиканта, е от 2017 година. Той е обвързван с негово обвързване към огромна банка. Музикантът не уредил връзките си с финансовата институцията и в следствие от това задължението му било трансферирано към колекторска компания. Задължението му към този миг е набъбнало до впечатляващите 226 415 лева Сумата включва 200 000 лева необслужен заем и такси за правосъдни каузи.

Подчиненият на Слави Трифонов дължи и малко над 100 000 лева на Национална агенция за приходите за неплатени налози. Отделно е натрапен запор на две компании, благосъстоятелност на басиста. Единият от тях е за близо 38 000 лева, а другият за впечатляващите 300 000 лева, написа Хот сцена, базирайки се на „ България през днешния ден “.

Както към този момент стана ясно, от месец юни шоуто на Слави Трифонов слиза от ефир. Дългия разгласи, че няма да преподпише контракта си с бТВ. Това значи, че целият му екип ще остане без работа, в това число и Годжи, който има съществени финансови проблеми.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР