Музикантът от Ямайка Shaggy ще се присъедини към турнето на

...
Музикантът от Ямайка Shaggy ще се присъедини към турнето на
Коментари Харесай

Shaggy пристига заедно със Sting в Пловдив през юни

Музикантът от Ямайка Shaggy ще се причисли към турнето на Sting това лято, което ще посети редица исторически места из цяла Европа.

На 19-ти и 20-ти юни в Пловдив ще имаме опцията да чуем двамата актьори онлайн, които ще изпълнят части от техния иден взаимен албум 44/876, който излиза на 20-ти април. По време на турнето ще ги чуем да свирят дружно шлагери на като " Every Breath You Take, " " Englishman in New York, " " Message in a Bottle, " " It Wasn`t Me, " " Mr. Boombastic " и " Angel. "

Shaggy и Sting в началото стартират да работят дружно по тяхната взаимна нова ария " Don`t Make Me Wait ", отдадена на карибското звучене, което е повлияло и на двамата - а в следствие записват цялостен албум, изпълнен с благозвучност, въодушевление и вдъхновяваща музика.

Те уголемяват взаимната си работа по време на турнето, като ще пътуват дружно със смесена тайфа, включваща музикантите на Sting Dominic Miller (китара), Josh Freese (барабани) и Rufus Miller (китара) и музикантите на Shaggy Monique Musique (беквокали), Gene Noble (беквокали) и Kevin Webster (клавир).
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР