Музикантът Лени Кравиц никога не се е свенил да прави

...
Музикантът Лени Кравиц никога не се е свенил да прави
Коментари Харесай

С ботуши, кожени панталони и слънчеви очила във фитнеса - Лени Кравиц показва едно ново ниво на тренировки

Музикантът Лени Кравиц в никакъв случай не се е свенил да прави смели изказвания с облеклото си. Очевидно изключение не прави даже и във фитнес залата. 

В нов видеоклип, който той показа, виждаме 59-годишният Кравиц да прави интензивна подготовка, до момента в който е облечен в кожени панталони, транспарантна риза, ботуши и слънчеви очила.

" Благодаря на Бог за през днешния ден! ", озаглавява той поста си. " Благодарен. Никога не съм бил по-добре. Няма директни пътища, тъй че грабнете деня си. Всичко е допустимо. Любов! "
 Лени Кравиц със звезда на Алеята на славата в Холивуд и занимателната тирада на щерка му Зоуи Кравиц
Хапливите смешки на Зоуи Кравиц с татко ѝ

Лени Кравиц получи значимо отличие в компанията на щерка си

Вирусното видео на подготовка на Кравиц е снимано във фитнес салон на Hudson Yards на фитнес залата в Ню Йорк, като съгласно Today Кравиц сходна визия по време на спортуване не е изключение, а той постоянно е забелязван да тренира облечен по този метод.

" Основната причина, поради която не съм почнал да упражнявам явно е, че нямам кожени панталони ", гласят някои от мненията в обществените мрежи.

" По дяволите, братле, нуждая се от по-добри тренировки във фитнеса ", пък пише колегата музикант Уиз Калифа. Много от почитателите му обръщат внимание, че не са сюрпризирани, тъй като Лени постоянно знае по какъв начин да притегли внимание и да е обаятелен. Да не загатваме с какво движение извършва упражнението, на което малко на брой биха се затруднили да създадат и две повторения.
 Лени Кравиц още веднъж в България
Лени Кравиц още веднъж в България

Този път музикантът ще пее в Бургас

В изявление за корицата от 2020 година за Men`s Health Кравиц разкрива по какъв начин е упражнявал на Бахамските острови по време на пандемията. Той споделя, че прави вкъщи вид на дългогодишната си подготвителна рутина, на която разчита от края на 90-те години, когато стартира да работи с треньора Дод Ромеро в Маями.

Той споделя, че режимът му на подготовка нормално смесва кардио сесии на гладно заран, повдигане на тежести денем и повече кардио тъкмо преди лягане.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР