Музикантът и зъболекар Костадин Георгиев, по-известен като Коцето Калки, е

...
Музикантът и зъболекар Костадин Георгиев, по-известен като Коцето Калки, е
Коментари Харесай

Колко често българите бъркат сол със захар? Вижте

Музикантът и ортодонт Костадин Георгиев, по-известен като Коцето Калки, е един от най-колоритните и талантливи участници в звездния тим на Hell’s Kitchen 6, по тази причина е забавно да забележим какви са познанията му за вкусовите желания на българите.



Той с право е определян от съотборниците си като сърцето на техния колектив, а днес се включи в един специален food quiz и показва своята вътрешен глас и познания. Нека забележим какви отговори даде той за кулинарните предпочитания на нацията.  Междувременно и вие можете да вършиме своите догатки, а правилните отговори можете да видите във видеото.
 Всичко, което знаем за звездния тим в Hell`s Kitchen  Всичко, което знаем за звездния тим в Hell`s Kitchen  Всичко, което знаем за звездния тим в Hell`s Kitchen  Всичко, което знаем за звездния тим в Hell`s Kitchen
93% от почитателите на Hell’s Kitchen ядат месо - ВЯРНО ИЛИ ГРЕШНО?

Това е неверно, тъй като в последно време манията да не се яде месо... се оказа доста необятно публикувана по планетата, тъй че... мисля че процентът е по-малък. Грешен отговор. Ужас, това месо ще ми изяде главата. Ами, българите са народ, който е, въпреки всичко, учреден върху коне, където под седлото са сушели конско месо и това им е било главната храна, тъй че... не, българите не могат без месо. Само аз мога, а и Китодар - това е вторият човек.

Само 20% от почитателите на Hell’s Kitchen избират солени пред сладки палачинки - ВЯРНО ИЛИ ГРЕШНО?

Възможно е да е правилно, тъй като, когато се замисля... дамите толкоз доста обичат сладко в оня интервал на живота си, изключително жена ми. Те просто изпасват всичкото сладко, което съществува в близост, а защото почитателите на предаването най-вероятно в основата си са дами... мисля, че това е правилно. Аз обичам солените палачинки най-вече, които съдържат сирене, кашкавал, кисели краставички и доста добре овкусени с разнообразни други подправки. Иначе, в случай че би трябвало някой да ви направи съвършен крем за палачинки... Въобще не купувайте тези отпадъци, които се продават във веригите. Елате при мен и ще видите по какъв начин подготвям шоколадов крем.

50% от почитателите на Hell’s Kitchen са бъркали захар със сол - ВЯРНО ИЛИ ГРЕШНО?

Твърде е допустимо да сбъркаш захарта със сол, изключително, в случай че е от онази едрата хималайска сол или сходна, само че... въпреки всичко, опитвайте, бе, хора. Опитвайте. Какво да се прави, доста е гадно да си изсипеш солницата в кафето. Възможно е... ВЯРНО! Все още не съм бъркал захар със сол, само че ми следва, тъй като в кухнята на Hell’s Kitchen се случва всичко, а там би трябвало доста бързо да награбиш някакви подправки, преди да са ти ги взели от тима на Сините или Червените и да ги изсипеш в това... преди да ги е изял Гатьо или Китодар, да вземем за пример.

 Коцето Калки NOVA

Само 15% от почитателите на Hell’s Kitchen са изсипвали подправки на пода - ВЯРНО ИЛИ ГРЕШНО?

Ааа, не. Това е безусловно неверно. Според мен, 100% от почитателите на предаването, които са експериментатори и занимание готвачи, са разсипвали подправки по пода. Ами, аз съм разсипвал подправки по пода. Най-много ме е гняв, когато един път разсипах самардала, тъй като самардала е неповторима фалшификация, която се намира доста мъчно. Това се случи и в Hell’s Kitchen. Носех си скрито в джоба самардала, тъй като знаех, че там надали ще има и може би ще ми потрябва. Изваждайки я от джоба, тя се разсипа.

37% от почитателите на Hell’s Kitchen обичат шкембе супа - ВЯРНО ИЛИ ГРЕШНО?

Това е правилно. Не познавам мъж, който да не обича шкембе супа. Аз самият постоянно, когато слизах от влака за Бургас, в миналото, доста обичах да попадна в тези две дребни шкембеджийници, в които нарязваха с изключение на шкембето... и част от парцалчето. Продаваха шкембето за 8 стотинки. Така че това е правилно. Ако желаете да ядете вегетарианска шкембе супа, елате при Коцето Калки. Шкембе супа от гъби кладница и дребни соеви хапки.
 Детските фотоси на звездите от Hell`s Kitchen 6 и техните благи мемоари за детството  Детските фотоси на звездите от Hell`s Kitchen 6 и техните благи мемоари за детството  Детските фотоси на звездите от Hell`s Kitchen 6 и техните благи мемоари за детството  Детските фотоси на звездите от Hell`s Kitchen 6 и техните благи мемоари за детството
За още полезнa и любопитна информация, харесайте страницата нa Edna.bg във Facebook , последвайте ни в Instagram , намерете ни в TikTok .
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР