Музикантът и лидер на партия Глас народен Светослав Витков оцеля ...

Музикантът и лидер на партия Глас народен Светослав Витков оцеля

Светльо Витков оцеля по чудо след тежка катастрофа предизвикана от млад шофьор

Музикантът и водач на партия " Глас национален " Светослав Витков оцеля по знамение в тежка злополука, провокирана от млад шофьор с мощен джип.

За случая, който е станал в събота към среднощ на Околовръстния път в София, заяви Витков в профила си във „ Facebook “.

По думите му, той е пътувал в цяр автомобил, който се е движил със скорост към 80 км/ч., когато е бил връхлетян от джипа.

" Последва удар откъм гърба, завъртане, удар в стената, още веднъж въртене и удар в мантинелата, нов удар странично от същата машина, ново въртене и удар в стената. Около 300 метра удари, въртене и влачене и 5 метра смляна мантинела . Това, че не бях с колан и бях спуснал леко седалката обратно, в тази ситуация, ми избави врата от строшаване, само че изхвърчах обратно в тавана, след това паднах някъде на задната седалка, след това отново в тавана и не знам още къде...Тъкмо си помислих, че всичко свърши и последва нов мощен удар, при който съумях да се запъна с ръце и крайници... мина цяла безкрайност до момента в който всичко свърши с удар в стената. Оцеляхме по знамение. Без забележими тежки наранявани ", споделя Витков.

След като музикантът съумял да излезе от смачканата кола, видял бял джип " Мерцедес ML " и юноша, който се " вайкал " и казвал, че си е ударил главата.

" Идеше ми да го разкъсам на части, само че се въздържах. Обясняваше несвързано по какъв начин му отказали спирачките...На влажен път, при температура 5 градуса, покрай замръзване, да караш най-малко със 160 км в час, при ограничаване 80 и да удариш кола в междинната лента. Сигурно е от спирачките, а наглецо? ", написа още СветльоВитков.

Последвало позвъняване на телефон 112. От КАТ дошли бързо и се учудили, че участниците в пътното произшествие са без контузии.По думите на Витков си свършили професионално работата, а колата за спешна помощ пристигнала на десетата минута.

" Никакви забележки към КАТ и Бърза помощ. Респект. След към час и половина протоколи, тестове за алкохол, застраховки, пътна помощ и т.н, младежът, шофьор на джипа, си потегли с бодра стъпка. Искам да Ви попитам, уважаеми, по този начин ли си потегля един човек, евентуален палач? С протокол от ПТП и застраховка, с която ще се изплатят смачканите ламарини, които нямат никаква цена спрямо човешки животи, които по знамение не е лишил? Вчера бях аз, а на следващия ден може да сте вие, вашето дете или родител, или всички дружно! Няма опрощение за такова държание на пътя!

Младежи и девойки с мощни коли, които се усещат крале на пътя и могат да опитат да убият всеки, който им се изпречи, а, в случай че не успеят, да си тръгнат необезпокоявани и безнаказани, в случай че няма тежки контузии или починали ?

Ето по тази причина не претърпявам чалга-мутренската просвета, тъй като създаде такива " герои ": надути, нагли и безотговорни същества, без почитание към чуждите права и живот!

Така че стоя с цялото си създание зад каузата: Да няма такива евентуални убийци по българските пътища и смяна в закона за движение по пътищата, която да е безмилостна към такива. Именно, тъй като пребивавам нов живот от през вчерашния ден, Благодарение единствено на Божията благосклонност, може би по тази причина съм непокътнат жив, поради каузите и битката. Така че, няма да има отричане! ", приключва поста си Светльо Витков.

Източник: mediapool.bg