Музикантът Георги Милчев-Годжи е вдигнал палат за жена си Надежда

...
Музикантът Георги Милчев-Годжи е вдигнал палат за жена си Надежда
Коментари Харесай

Годжи вдигна палат за жена си във Враца! Ето я колосалната сума, която е вложил в ремонта

Музикантът Георги Милчев-Годжи е вдигнал дворец за жена си Надежда Дончева и 6-месечната си щерка Цвета. Басистът на „ Ку-ку бенд “ заживя във Враца дружно с половинката си и бебето в един от най-привлекателните квартали в региона – „ Кемера – Художник “.

Още преди Надя да забременее, Годжи купил къща във Враца, където парцелите вървят към 70 000 лв.. Музикантът я сринал съвсем до основи и я построил отначало, трансформирайки я в първокласен 2-етажен дворец. Ремонтът почнал да тече интензивно незабавно щом Милчев научил, че чака дете.
Просторен двор с басейн и райграс, както и спонтанна детска площадка били разполагаем на дребната Цвета. За интериора се погрижила Надя, която, с изключение на друго, имала и дизайнерски заложби. Близки до музиканта разкриват, че къщата била обзаведена извънредно съвременно и с усет. А общата цена на ремонта надхвърлила двойно цената на парцела.
Надежда, която е от Девня, не изгаряла от предпочитание да се местят във Враца, само че Годжи упорствал поради майка си.
Възрастната Цветана живее в Криводол – на 20 минути с кола от Враца, което улеснявало басиста в грижите за родителката си. Както е известно, басистът е доста завързан към нея и съвсем всекидневно я посещава. Когато живеели в Горна малина, на Годжи му се налагало да пътува по 2 часа дневно, с цел да види майка си.
От няколко месеца Милчев, Надежда и дребната Цвета живеят в новата си къща във Враца и са доста щастливи, написа " Галерия ".
Надя даже си отворила ново магазинче в региона, където продава планинско пречистено масло (т.нар. ГХИ). Преди това Дончева продаваше от маслото си в родната Девня, където в този момент е наела своя другарка. Макар че Годжи получава баснословно заплащане като басист в „ Ку-ку бенд “, Дончева упорствала също да оказва помощ в фамилния бюджет. По този метод тя желала да опровергае слуховете, че е с Милчев единствено поради парите му.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР