Музикантът Етиен Леви, който е ментор в шоуто Като две

...
Музикантът Етиен Леви, който е ментор в шоуто Като две
Коментари Харесай

Етиен Леви: Няма скандал между Фънки и Азис

 Музикантът Етиен Леви, който е наставник в шоуто " Като две капки вода " сподели изявление за каква е повода за видния спор сред Фънки и Азис в предаването. 

- Г-н Леви, шоуто " Като две капки вода " се радва на необикновен интерес. Има ли режисьорски похвати, с цел да се случва това?


- Не и в никакъв случай не е имало. В предаването се усещам като риба във вода, обичано ми е. Аз съм бил вокален възпитател и в " Мюзик айдъл ", на първия " X Factor ", само че след огромната ми обич група " Трик " идната са " Капките ". Сезонът е мощен, тъй като изпълнителите са доста положителни, да не забравяме, че имаме трима спечелили от това предаване в различен формат - Рафи Бохосян, Михаела Маринова и Фики Стораро. Всички са мощни. Но е много мъчно за тях, тъй като всеки влиза в различен нетипичен диапазон, да не приказваме, че би трябвало и външно да го имитираш. Дори в международен мащаб вокалната педагогика отхвърля имитацията, само че това шоу е единственото в света, което изисква тъкмо това. И аз, и сътрудниците Георги Низамов и Алекс Енева вършим всичко допустимо всички да се усещат суперзвезди. Иначе връзките вътре са другарски - закачат се, оказват помощ си - Азис оказва помощ на Къци по какъв начин да направи вибрато, Фики оказва помощ за тембъра на Михаела, която го имитира. Възхищавам им се. Явно пандемията и неналичието на участия играе роля на сближение на гилдията.

- Фънки ли е бодил в очите на хората, видяхме спора им с Азис?

Не, Фънки има извънредно възприятие за комизъм, само че е доста сериозен и когато не му хареса нещо, незабавно си го споделя. Няма нагласено. Изказването на Фънки беше леко отрицателно, колкото за облика и песента, която извършва Рафи, само че в тази ситуация Азис се обиди, тъй като доста добре беше подправен, и то на ария, която има милиони гледания. Но няма скандал сред двамата. Това не попречи обаче Фънки да оцени блестящата реплика на Азис на Наско Георгиев от " Импулс ".

Искам да кажа и друго - преди 8 години и аз се пробвах в " Музикална академия " и тогава Фънки, били сме състуденти с него, на сцената също, той не ми елементарни, когато не ми се получи осъществяването. Каза ми: " Мен, това не е твоята ария, мен ", а пък ме похвали за песен от два нюанса в една и съща ария, отново в това шоу. " Мен, ти ми счупи главата ", по този начин ми сподели. Така че Фънки има силата да бъде извънредно отрицателен и извънредно положителен, когато си направил положително.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР