Музикалното парче пресъздава идеята за безграничната любов и копнежа за

...
Музикалното парче пресъздава идеята за безграничната любов и копнежа за
Коментари Харесай

Eva Bel представи дебютната си авторска песен „Твоето време“

Музикалното парче пресъздава концепцията за безграничната обич и копнежа за споделеност сред двама влюбени. В търсене на своя обичан, лирическата героиня минава през палитра от страсти, като плашливост и боязън, преливащи в увереност да разкрие най-съкровените си усеща.
Клипът е сниман от видеографа Good guy Boris в Атина – един от обичаните градове на изпълнителката. Първата дестинация наподобява като „ накрай света “ – скалиста и дива, с неописуема панорама към града, тъкмо както Eva Bel си показва мястото, където лирическата героиня се намира. Там, „ под безкрая на небето “, тя споделя със скалите своя идеал – като че ли се изповядва пред тях, с вяра ехото да отнесе нейния ентусиазъм да получи време от момчето, в което е влюбена.



„ Вдъхнових се да напиша текста на песента,,Твоето време “ от историята на моя другарка – на бала си тя се влюбва в едно момче, само че схваща, че той скоро отпътува да учи в чужбина и пътищата им би трябвало да се разделят. Така се роди концепцията за героиня, която въпреки да знае, че с обичания ѝ са за малко дружно, копнее да бъде щастлива във всеки момент с него. “ – споделя изпълнителката.

Eva Bel (Ева Бельовска) е на 17 години, само че дебютира като самопродуциращ се актьор и работи настойчиво в посока развиване на музикалната си кариера. Започва да се занимава съществено с музика преди 2 години, когато ориста инцидентно я среща с вокалния възпитател Кристина Иванова (носител на приз „ Гласът на България “ 2014). За по-малко от две седмици съумява да се приготви за присъединяване в интернационалния музикален конкурс „ Кръстопът на музите “, където печели трето място. След това последват десетки награди от национални и интернационалните състезания.
Най-голямата пристрастеност на Eva Bel е музиката, която претворява хубостта на живота. Изпълнителката се стреми да потвърди, че в България доста надарени хора творят красиви български песни и в случай че вярваш в себе си, можеш да откриеш поле за изява тук и да успееш. Ева залага на авторски песни с съвременно и отличаващо се звучене, в които акцентът е подложен върху качествената музика и мощните послания, а не върху искра, разкош и вещественост.

“Животът ежеминутно е жив извор на ентусиазъм. Начинът, по който съм възпитана, ме е научил да диря, да се веселя и да правя оценка красивото в заобикалящия ме свят, да оценявам това, което имам, и да съм признателна, че пребивавам в страна с невероятна природа. Като всеки младеж, аз имам усеща и изпитвам страсти, които се стремя да пресъздам на белия лист. Любовта за мен е магия, с чието чудо занапред се срещам. Изпитвам наслада, болежка, диря реципрочност и черпя ентусиазъм. “



До края на годината следва да излязат още 3 песни на Eva Bel. Първата от тях се чака до броени дни и се назовава „ Българка гиздава “ – едно доста забавно и друго парче, комбиниращо клубно звучене с фолклорни претекстове, мощен авторски текст и въздействащ видеоклип с детайл на сторителинг и отпратка към българските обичаи. Другите два музикални плана още веднъж ще излязат отдолу под ръцете на виртуоза Бате Пешо и обезпечено ще паснат като парче от „ пъзел “ на упованията на почитателите на българската музика и „ скоростно “ ще завладяват музикалните ранглисти.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР