Музикалният вариант на Wordle вече привлече милиони играчи(снимка: CC0 Public

...
Коментари Харесай

Създадоха музикален клонинг на играта Wordle


Музикалният вид на Wordle към този момент притегли милиони играчи
(снимка: CC0 Public Domain)

Още преди да бъде добита от Ню Йорк Таймс при започване на годината, играта Wordle въодушеви безчет имитатори. През седмиците от този момент до момента новите вариации се умножиха неведнъж.

Има такава версия, която въвлича в заниманието цели 98 играчи Има клонинг на Wordle, който провокира знаещите да вземат решение по 16 пъзела по едно и също време. Ето, че в този момент има и музикален клонинг.

За тези, които не обичат думите, само че ценят музиката, е. Това е ребус, който подлага на тестване познанията ни в региона на известната музика. Както и при Wordle, всеки състезател има право на шест опита да отговори вярно.
още по темата
Номерът е в това, че за задачата играчът ще би трябвало да чуе единствено към една секунда от песента, която да разпознава при първите си няколко догатки.

Играта е безвъзмездна и стъпва на Soundcloud. Вече притегля милиони играчи. Тези от тях, които харесват концепцията, могат да я поддържат посредством подаяние.

Heardle в последна сметка ще даде спомагателни две, три, четири и даже пет секунди при последващите опити, с цел да помогне на играча да си обезпечи победа.

Популярността на Heardle пораства стремглаво и някои запалянковци даже споделят, че имат усложнения с достъпа до уеб страницата – наподобява на моменти той е претрупан.

„ Heardle беше основан от дребна група другари, след което някак си завоюва милиони играчи за една нощ. Моля, бъдете благи ”, споделят основателите на новото ребусно развлечение.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР