Музикалният свят продължава да скърби за Денис Деофиков. Той беше

...
Музикалният свят продължава да скърби за Денис Деофиков. Той беше
Коментари Харесай

Пред NOVA: Говори продуцентът на Денис Теофиков

Музикалният свят продължава да скърби за Денис Деофиков.

Той беше упрекнат за осъществяването на всички земни грехове. Продуцентът на Денис Теофиков - Николай Пашев. Той застана пред и цяла България, с цел да обясни искрено безусловно всички въпроси към случилото се с артиста.

„ Никога не съм се стремял към гласност. Реално моментът е подобен, че би трябвало да кажа моята истина. Правя го поради Денис, върша го поради себе си, поради моето семейство и околните ми хора ”, сподели Пашев.

С Денис се среща, откакто вижда клип, на който пее. В момчето намира изключителна харизма, забавен глас и капацитет за международна звезда. „ Направих среща с татко му, на която изяснихме всички елементи по контракти. Бях сигурен, че още с първата ария с това дете ще създадем огромни неща ”, споделя продуцентът.

За връзките си с Денис Теофиков Пашев споделя, че са били сложни - като на наследник с татко, имали са особена връзка, давал му е и препоръки. „ Аз го учех на доста неща, както и той мен. Дори сме говорели за дами. Опитвах се да му демонстрирам кое е хубаво и кое неприятно. Карах го да чете книги, да става рано и да си ляга в точния момент. Аз имах вяра в това, че детето в действителност ще реализира големи резултати. Правя го чисто човешки и чисто продуцентски. Знам по какъв начин се усещаха нашите души. Вече това действително завърши ”, сподели още той. 

Продуцентът изясни, че договорът на Денис е бил подобен, че артистът е получавал съвсем двойно по-големи проценти от него, а инвестицията за плановете му е нула. „ Говорим за музика, текст, снимане на видеоклип, продуциране на изпяването и сюжети за видеоклипа. Това е мое обвързване - на мен и моя екип. От него зависеше да демонстрира големия си гений ”, посочи Пашев.

Продуцентът изясни, че първоначално са имали проблеми от позиция на дисциплината - като с всяко едно дете. В последно време такива обаче - нямало и Денис давал всичко от себе си. 

Певецът споделял с Пашев, че е получавал паник офанзиви. „ Това е от първата му ария, от първия му кадър. Реално той ми показа и сподели: „ Бате Ники, получих паник офанзива още като блеснаха прожекторите. Той ми е споделял, че когато двамата разговаряме се изчиства от тези неща и се усеща по-добре ”, добави той.

Певецът споделил, че е в меланхолия. „ Последният диалог, който имахме, той ми показа това. Това беше към четири дни преди съдбовния ден. Каза, че не се усеща добре. Че му минават някакви мисли през главата. Аз не усетих по нещо, че е по-различен или че има заплаха да направи нещо ”, добави Николай.

„ В последният диалог той ми показа, че му минават такива мисли. Аз действително в този миг реагирах извънредно внезапно. Казах му да благодари за всичко, което е към него. В този миг помислих, че по този начин би трябвало да се реагира, само че не съм си мислил, че го приказваме насериозно. Мислех, че е изпаднал в паник офанзива. Не ми подсказваше, че има проблем с него ”, посочи още Пашев.

Той увери, че не е бил очевидец Денис да е взимал опиати. „ Реално съм го питал - а той е отричал ”, разкри продуцентът.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР