Музикалният продуцент събра близки, приятели и част от изпълнителите си

...
Музикалният продуцент събра близки, приятели и част от изпълнителите си
Коментари Харесай

Пайнера празнува ЧРД с много рок и малко чалга

Музикалният продуцент събра близки, другари и част от изпълнителите си на обилен прием в ресторанта си край Харманли. Трапезите се огъваха от квалитетни напитки и определени блюда, а рожденикът вдигаше наздравица с всеки, който идваше да го поздрави, писа „ България Днес “.
„ Аз съм благополучен човек – трансфорах заниманието си – музиката, в бизнес. На млади години бях разпален рокаджия, само че не мога да пея. Ценя прочувствената музика. Аз може да одобрявам рока, бих правил много рокаджийски части, само че в случай че те не се слушат от публиката, какво вършим тогава? Угаждаме на себе си и до такава степен. Ние би трябвало да се съобразяваме с публиката и да акцентираме някои неща, които бихме желали тя да хареса “, показа Пайнера в навечерието на юбилея си.

От неговите фолк реализатори на купона бяха видяни Милко Калайджиев, Теди Александрова и Мария Петрова. Двете изпълнителки с изключение на, че извършиха свои части, имаха достойнството да стоят на масата на рожденика.

Трио „ Сопрано “ внесоха типичен детайл в празненството с виртуозни осъществявания. Дама на вечерта на инж. Димитров беше неговата брачна половинка Мария, която прикова погледите с грациозен черен тоалет.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР