Музикалният идол DARA посреща Великден с нови тематични предложения, чрез

...
Музикалният идол DARA посреща Великден с нови тематични предложения, чрез
Коментари Харесай

DARA и Kaufland представят „козунак с кауза“ за Великден

Музикалният кумир DARA посреща Великден с нови тематични оферти, посредством които ще се набират средства за благотворителната акция „ Дари с DARA и Kaufland ”. Специално за празника звездата кани клиентите на ритейлъра да се включат в обществената самодейност, като закупят един от двата определени от нея „ козунаци с идея “ – с белгийски шоколад или обичаен кръговиден. За всеки продаден продукт, част от акцията „ Дари с DARA и Kaufland ”, веригата ще отделя средства за стипендии за отлични възпитаници и студенти без родители. Към продуктите с идея този месец се причисляват и обичаните на DARA протеинови оферти – Skyr и плодова извара с марката K-Classic.

 

Това е следващата самодейност, част от огромната обществена акция, която ритейлърът реализира взаимно с изпълнителката DARA. Всеки месец поп звездата приканва към закупуване на разнообразни артикули с идея от асортимента на Kaufland, а компанията от своя страна отделя средства за стипендии. За оптимално облекчение на клиентите, всички артикули, които са част от идеята са обозначени с етикет „ Дари с DARA и Kaufland ” вътре в самите магазини. Към момента част от акцията са ягодов донът и малинов кронът. Ексклузивно за Деня на дамата в акцията бяха включени и няколко типа празнични букети.

 

„ Вече два месеца осъществяваме обща обществена идея с Kaufland и ползата към акцията и съпричастността на хората ме вършат изключително щастлива. Където отида, ме питат за тази акция, подготвени са да вземат участие. А това в действителност е най-важното. Нещо малко за един е доста за различен. Благодарна съм, че съм част от сходна самодейност, която с изключение на всичко останало, ми върна и вярата в положителното у хората “, споделя изпълнителката за акцията с Kaufland.

 

„ Дари с DARA и Kaufland ” поддържа отлични възпитаници от 11 и 12 клас и студенти в държавни образователни заведения, изгубили единия или двамата си родители, или израснали в профилирана институция. Младежите биват избирани по два критерия - за отличен триумф и мотивация за развиване. Те получават опция да продължат образованието си посредством програмата, както и да получат поддръжка за старт в кариерата и да се срещнат с водещи работодатели. Средствата се разпределят от фондация BCause посредством националната стратегия „ Готови за триумф “.

 

Повече информация за акцията и изявление с DARA за идеята можете да прочетете на

 

За Kaufland България

Kaufland България е водач в бранша на търговията с годишен оборот от над 2 милиарда лева и един от най-големите работодатели в страната с екип от близо 7500 чиновници. През 2023 година компанията разполага с 65 хипермаркета в 35 града. От старта си през 2006 година в България до през днешния ден Kaufland се стреми да подтиква националната и районна стопанска система и инфраструктурата по места с общи вложения от 1,6 милиарда лева Компанията непрестанно развива своята политика за стабилно развиване и под мотото „ Действията носят смяната “ се ангажира с разнообразни обществени и екологични действия – от потреблението на енергийно ефикасни технологии и проектирането на нови здания с мисъл за природата, през поддръжката на уязвими групи до намаляването на пластмасата.

Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР