Музикалните семена, които Майли Сайръс и Фарел Уилямс посадиха преди

...
Музикалните семена, които Майли Сайръс и Фарел Уилямс посадиха преди
Коментари Харесай

5 нови песни от седмицата

Музикалните семена, които Майли Сайръс и Фарел Уилямс посадиха преди повече от десетилетие, са в цялостен подем в техния неотдавна публикуван сингъл " Doctor (Work It Out) ".

Песента, за която се приказва, че е основана за първи път по време на сесии за албума Bangerz на Сайръс от 2013 година, изтече онлайн през 2017 година, само че новата и усъвършенствана версия бележи първото им публично съдействие и показване от 2014 година насам.

Песента беше пусната дружно с видеоклип, включващ Сайръс в блестяща рокля, повтаряйки нейното осъществяване на Грами на " Flowers " по-рано този месец. " Мога да бъда твоя доктор. И мога да бъда твоята медицинска сестра. Мисля, че виждам казуса, единствено ще стане по-лошо ", пее звездата в припева на песента.

Миналата седмица ни се изплъзна, само че тази няма да пропуснем Селена Гомес, която   се отдава на сантиментални моменти в Южна Франция в формалното видео на новия си поп сингъл " Love On " . Това е първото парче на Гомес за 2024 година, която неотдавна удостовери, че работи в студиото по дълго чакания от почитателите ѝ четвърти студиен албум.

" Love On " е въодушевена от времето, което Селена прекарва в Париж през миналата година, от романтиката на европейския метод на живот и от тръпката на новата обич. 
 5 нови песни от седмицата с Дуа Липа, Ариана Гранде, Марая Кери, DARA, Pearl Jam и My Dying Bride
5 нови песни от седмицата

Време за музика

Известен като един от най-хубавите и велики хеви метъл вокалисти на всички времена, Брус Дикинсън  издава чисто новия си солов албум The Mandrake Project през днешния ден, 1 март. След " Afterglow Of Ragnarok " и Rain on the Graves ", несъмнено обичана ни стана " Sonata (Immortal Beloved) " .

Още преди месеци Брус Дикинсън разгласи, че проектите му са албумът да бъде подсилен от огромно турне в Европа, което ще започва през месец май. И за шанс на многочислените му фенове в България, в музикалната му обиколка е включена и страната ни. Той ще бъде тук, дружно с своите посетител музиканти, на 16 юли в " Арена София " (Столичен Колодрум).
 6-те музикални събития на март
6-те музикални събития на март

Този месец слушаме онлайн Виктория де Анджелис, Дейвид Гарет, Керана и Космонавтите, Cool Den, Jeru the Damaja, SEVI и " Семейство Адамс "

Hayes & Y споделиха видеоклип към новия си сингъл " Leave Forever ". Световната премиерата на песента беше на 21 февруари по американското радио KEXP, а към този момент може да гледаме и видеоклипа, режисиран от Рая Руменова. Снимките са направени на нефункциониращото летище Щръклево край Русе.

Hayes & Y имат три идни концерта в Българи - на 21 март във Варна, на 22 март в Пловдив и на 23 март в София.
 Hayes & Y, Press. Go. Move. Slow. и какво споделиха за първия си дългосвирещ албум момчетата от групата
От Първа британска до BBC1 - дългият път до сбъдването на една фантазия

Hayes & Y за името, основаването и обичаните песни от дебютния им албум Press. Go. Move. Slow.

Завършваме с Керана и Космонавтите , които преди броени часове показаха клипа към новото си парче " Твойта кожа " . Текстът е на Керана, а музиката и аранжиментът на Керана и космонавтите. Оператор на клипа е Плам Мирчева от Wolfpack Studio.

Ако желаеме да чуем " Твойта кожа " онлайн, можем да ги слушаме на 8 март в Mixtape 5, където имат взаимен концерт с момчетата от Cool Den. 
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР