Музикалната звезда Шакира показа шокираща снимка от клиника в Барселона

...
Музикалната звезда Шакира показа шокираща снимка от клиника в Барселона
Коментари Харесай

Шакира пусна шокираща снимка след скандалите и раздялата с Пике

Музикалната звезда Шакира сподели шокираща фотография от клиника в Барселона единствено броени часове, откакто публично призна за раздялата си с футболиста Жерар Пике.

45-годишната колумбийка употребява профила си в „ Туитър “, с цел да изясни вчерашните вести в испанските медии, че е била откарана в болница, откакто стана ясно, че е хванала в невярност бранителя на каталунците.

Певицата призна, че в действителност е пътувала до лечебното заведение с кола за спешна помощ. Тя обаче е била единствено компаньон на своя татко Уилям, който е паднал неприятно и е получил пострадвания по главата. Инцидентът е станал през предишния уикенд. От споделената фотография става видно, че рухването в действителност е било тежко.

— Shakira (@shakira)
„ Хора, получавам доста известия от почитатели, които са обезпокоени, че неотдавна съм откарана с кола за спешна помощ в барселонска болница. Искам да поясня, че тези фотоси са от предишния уикенд (28 май), когато татко падна неприятно, за жалост. Аз го придружих с колата за спешна помощ до болничното заведение, където той сега се възвръща. Моля, молете се той да се оправи по-бързо. За следващ път благодаря за вашата обич и поддръжка “, написа Шакира в „ Туитър “.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР