Музикалната звезда Дженифър Лопес се появи на корицата на списание

...
Музикалната звезда Дженифър Лопес се появи на корицата на списание
Коментари Харесай

Дженифър Лопес в интервю за новото начало на 40-те

Музикалната звезда Дженифър Лопес се появи на корицата на списание Vanity Fair в Щатите в компанията на колегата си от март насам - някогашния бейзболен състезател Алекс Родригес. В изявление за изданието латино звездите, живеещи в Ню Йорк, споделят по какъв начин са се срещнали и събрали като двойка, откакто и двамата са минали през раздели и имат деца от по-ранни бракове. 

" Тъкмо бях излязла от промо събитие за моето шоу " Shades of Blue " и бях облечена като моя воин - като момче - обувки на Timberland, джинси, къдрава къса коса. Казах му " Здрасти, аз съм Дженифър ", той отговори " Изглеждаш доста хубава ", споделя певицата. По думите й двамата имат доста общо и тя, схваща Родригес по метод, по който никой различен не може, както и той нея. 

" През неговите 20 години той имаше огромен триумф с най-големия бейзболен контракт на това време. Аз имах No.1 филм и No.1 албум и върших история. И двамата имахме възходи и падения и провокации. През 30-те ни години и към нашите 40 и двамата бяхме минали през доста неща. И по-важното от всичко, имахме доста работа по себе зад тила си ", споделя Лопес. 

До февруари, преди да стартира да се среща с нея, Родригес (42) беше сътрудник на една от известните дами бизнесмени от Силициевата котловина - Ан Уойсики.Той има две дъщери - на 9 и 12 години.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР