Музикалната звезда Алиша Кийс отново успя да стопли милиони сърца

...
Музикалната звезда Алиша Кийс отново успя да стопли милиони сърца
Коментари Харесай

Алиша Кийс посвети песен на хората, борещи се с COVID-19

Музикалната звезда Алиша Кийс още веднъж съумя да стопли милиони сърца и да подари вяра на хората с новия си прочувствен сингъл " Good Job ", публикуван в чест на невъзпятите герои на нашето време.

Носителката на 15 награди " Грами " е написала песента предходната година, като ще я включи в идния си едноименен албум " ALICIA ", който излиза по-късно тази година.

За международната премиера на видеото към парчето Кийс подписа парньорство със CNN за акцията им за битка против COVID-19.



" Good Job " е в началото отдадена на всички невъзпяти герои в живота на Алиша, като майка й, която се мъчи да я отгледа сама в Ню Йорк, както и доста други хора, които постоянно остават незабелязани и подценени от обществото. Кийс взема решение, че световната пандемия, в която всички се намираме, е най-подходящия миг да издаде парчето и да насочи обръщение към хората.

Снимка: Getty Images

" Независимо дали се борите на първа линия в лечебните заведения, или по едно и също време с работа, развъждане на семейство и образование на деца у дома, разнасяте поща, храна и колета или се борите с персонални проблеми поради COVID-19, разбирам ви. Виждаме ви, обичаме ви и ви благодарим ", споделя Кийс.
Звезди от целия свят се включиха в онлайн концерта " Един свят - дружно у дома " Той бе в поддръжка на лекарите, които се борят против пандемията
Песента ще бъде употребена и за музикална тематика на акцията " Героите на CNN ", която празнува елементарните хора, трансформирали се в спасители по време на пандемията. В петък всички фенове ще бъдат поканени да споделят фотоси и видеа на хора от техните общества, които правят потребни каузи, с цел да създадат света по-добро, здравословно и безвредно място. Всяка седмица CNN ще излъчва сбирка с героите по малкия екран, както и в цифровите и обществените си платформи.



" Парчето на Алиша съвършено улавя най-позитивното от всичко, което виждаме и претърпяваме по време на тази пандемия – естествени хора, които се активизираха оптимално, с цел да откликнат и оказват помощ на света, който има най-голяма потребност от тях в този момент. За нас е чест да си партнираме с Алиша и да споделим вдъхновяващата й работа със света, оказвайки признателност на всички тези герои ", разяснява Джеф Зукър, ръководител на WarnerMedia News & Sports.

Вижте повече за Алиша Кийс в Ladyzone.bg.
Алиша Кийс посвети песента " Good Job " на хората, борещи се с COVID-19 - невъзпятите герои на нашето време Носителката на 15 награди "Грами " подписа партньорство със CNN за международната премиера на видеото към песента - като част от акцията "Героите на CNN " Заразени* Нови случаи Починали Излекувани България 1 171 74 52 193 Света 2 737 866 14 822 191 423 752 285 Заразени* Нови Починали България 1 171 74 52 Света 2 737 866 14 822 191 423
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР