Музикалната компания „Юнивърсъл“ премахна песен от подготвяния за издаване албум

...
Музикалната компания „Юнивърсъл“ премахна песен от подготвяния за издаване албум
Коментари Харесай

Елисейският дворец се разсърди заради нецензурно рап парче за Бриджит Макрон

Музикалната компания „Юнивърсъл“ отстрани ария от подготвяния за издаване албум на френския рапър от конгоански генезис Калаш Криминел, чието същинско име е Амира Казиамина. Причината е, че в парчето се загатва името на френската първа дама в много циничен подтекст, написа „Фигаро“.

Песента „Cougar Gang“ трябваше да бъде първата в албума на Калаш Криминел, озаглавен „Ямата на лъвовете“. В песента рапърът непрекъснато повтаря „Мамчета като Макрон“, а след това прецизира какво би желал да направи с тях, като текстът бил толкоз циничен, че „Фигаро“ разяснява, че приличието не му разрешава да го цитира.



Премиерата на албума е на 23 ноември и в този момент той ще излезе без парчето, в което се приказва за първата дама.

Самият Калаш Криминел споделя, че Елисейският замък се оплакал на музикалната компания, че парчето било прекомерно полемично. Освен, че дефинира Брижит Макрон като „кугар“ (което на британски значи зряла жена, поддържаща връзка с по-млад мъж), Калаш Криминел е снимал към парчето и клип, който припомня ситуацията в Елисейския замък.

Рапърът признава, че е останал наскърбен, че песента е била извадена от албума и споделя, че посредством нея е желал да се изясни в обич на жените-кугъри. „Мисля, че това са дами, които заслужават доста обич и би трябвало да им я дадем, както Еманюел Макрон прави с Брижит“, споделя рапърът.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР