Музикалната кариера на Венцислав Роланд започва, когато е едва на

...
Музикалната кариера на Венцислав Роланд започва, когато е едва на
Коментари Харесай

Как Венцислав Роланд се захваща с музика и става ВенЗи

Музикалната кариера на Венцислав Роланд стартира, когато е едвам на три в една от залите на детския хор на БНР. Години по-късно той ще се трансформира във ВенЗи.

„ Това беше един доста специфичен миг за мен, въпреки да не си припомням доста, тъй като в действителност бях на три – споделя той. – Спомням си по какъв начин ни вкарваха в залата, по какъв начин ни подреждаха по височина... Аз бях най-ниският и бях най-сетне “.

Пратиха ме в хора, тъй като не спирах да издувам главата на майка ми – непрекъснато пеех, на всички места – автобуси, влакове, трамваи, тролеи, по улиците, на спирки. Общо взето излизах, пеех си, след това хората ми ръкопляскаха, аз споделях „ Благодаря “, сядах си... идващият автобус – отново и отново, споделя ВенЗи.

Първите няколко пъти майка му се срамувала, по-късно привикнала. Решила да го запише някъде, с цел да си развие гения, само че и да изразходва силата си.

ВенЗи в действителност е от музикално семейство – прародител му е бил е бил цигулар, свирел е в Аржентина, обикалял е. Но се е върнал при апела за освобождение на Македония от турско иго. Баба му пък е писала доста песни и текстове.

Днес в живота му се случват „ доста нови неща “. „ Мога да кажа, че тъкмо в този миг се усещам по този начин, както когато за пръв път изкарах първата си ария “, споделя артистът.

Миналата година той подхваща сериозна стъпка – става независим актьор. А в този момент желае да продуцира други актьори.

Предстои му да показа първия си независимо продуциран план. „ Това е парче, което е много пробно. Макар планът да е български, има и интернационално присъединяване – аранжиментът е на един американец, американски продуцент и бийтмейкър, който, по някакво стичане на събитията, се оказа от града на татко ми в Америка. Приех го като някакъв знак, че това би трябвало да е първото парче, с което да пускам “, споделя ВенЗи.

В решенията и новите стъпки го поддържа „ едно прелестно ентусиазъм “, признава той, само че не споделя повече.

Вижте повече във видеото:

-->
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР