Музикалната икона страда от Синдрома на скования човекСелин Дион е

...
Музикалната икона страда от Синдрома на скования човекСелин Дион е
Коментари Харесай

Селин Дион през сълзи: Ще се върна на сцената, дори ако трябва да пълзя...

Музикалната икона страда от Синдрома на скования човек

Селин Дион е твърдо решена да се върне към пеенето на сцената, макар че страда от рядко неврологично заболяване.

Певицата страда от Синдрома на скования човек, който предизвиква вдървеност на мускулите в торса, ръцете и краката и може да провокира мощни конвулсии.

" Ще се върна на сцената, даже в случай че би трябвало да лазя. Дори в случай че би трябвало да приказвам с ръцете си, ще го направя. Ще го направя ", сподели 56-годишната звезда пред Ен Би Си, представена от Ladyzone.bg.

 

Интервюто излезе преди премиерата на документалния ѝ филм „ Аз съм: Селин Дион “, който ще бъде пуснат на 25 юни в Amazon Prime.

 

" Аз съм Селин Дион, тъй като през днешния ден гласът ми ще бъде чут за първи път, освен тъй като би трябвало или тъй като би трябвало. А тъй като желая и ми липсва ", сподели певицата, носителка на Грами, която стои зад шлагери като „ My Heart Will Go On “.

През декември 2022 година Дион за първи път разкри, че е диагностицирана с автоимунното заболяване.

Няма лекуване за Синдрома на скования човек, който е напредничав, само че лекуването може да помогне за управление на признаците. По данни на Националния институт по опазване на здравето на Съединени американски щати положението визира два пъти повече дами, в сравнение с мъже.

 

„ Сякаш някой те задушава “, разказва певицата своите проблеми. Болката може да премине през цялото ѝ тяло. Спазмите даже могат да причинят строшаване на ребра.

Дион беше принудена да анулира редица концерти, планувани за 2023 и 2024 година, като съобщи, че не е задоволително мощна, с цел да взе участие в турне, написа още БГНЕС.

По-рано тази година тя се появи изненадващо на премиите „ Грами “, като връчи премията за албум на годината на Тейлър Суифт.

Селин Дион е продала до момента повече от 250 милиона албума по време на музикалната си кариера.

 
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР