Музикалната фурия Керана заедно със своите музиканти ще гостуват в

...
Музикалната фурия Керана заедно със своите музиканти ще гостуват в
Коментари Харесай

Керана и космоновтите откриват лятото във Варна

Музикалната хала Керана дружно със своите музиканти ще гостуват в Морската ни столица за огромен концерт във Варна Стрийт Фуд Парк (Varna Street Food Park) на 12 май – петък, научи Varna24.bg.

След извънредно сполучливото си показване в известен ефирен формат, красивата и гласовита певица, ще се отдаде на варненските си фенове. Групата дава обещание да извърши всичките си шлагери, както и няколко специфични версии на известни части. Концертът е с ранен час на започване – 20.00 ч, с цел да могат и фенове в детска или тийнейджърска възраст да се причислят към купона.

" Варна Стрийт Фуд Парк “ отвори публично порти за този сезон на 1 май. Музикалната стратегия и през този сезон ще включва както известни реализатори в разнообразни стилове, по този начин и новоизгряващи звезди и млади гении. През май с изключение на " Керана и Космонавтите “ ще забележим още тийн сензацията " Спални места “ на 19 май, JEREMY?

На 26 май, локалните обединения " Дуо Нинджи “, Kornu Ceti, Явор Тотев от група Кашмир. На 13 май ще гостува музикалното дуо от Украйна Артем и Татяна Манчос, а месеца ще приключи с Естрадно празненство и варненската група UBGRADE.

Освен музикални прекарвания, паркът предлага и други занимания. STREET FOOD културата е на респект, а през това лято кулинарните концепции са обогатени с нови оферти и предписания.

Мястото е уместно за деца, фамилии, домашни любимци. 3 – та буна на Крайбрежната алея се утвърждава, като желана дестинация за срещи с другари, превозване на свободното време или разходка край морето.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР