Музикална компания EMG MUSIC,чийто продуцент е Ави Бенеди, продуцира клипа

...
Музикална компания EMG MUSIC,чийто продуцент е Ави Бенеди, продуцира клипа
Коментари Харесай

Ави Бенеди продуцира ангелогласната Бояна Карпатова


Музикална компания EMG MUSIC,чийто продуцент е Ави Бенеди, продуцира клипа към песента " Молитва " основан от режисьор и брачен партньор на певицата Бояна Карпатова - Петър Москов.

Песента е заимствана от израелските композитор Шмуел Елбас и текст Йоси Гиспан. Българският текст е на Явор Кирин и аранжимент Ави Бенеди. Премиера на песента бе показана в канала на EMG MUSIK, а пред аудитория – следва.

Едновременно с музиката, която прави Ави Бенеди се е заел и с нелеката задача да открива надарени младежи, да ги продуцира и приготви за огромната сцена в музикалната компания EMG MUSIK и Бояна е част от този план.

„ Преди една година започнахме подготовка с екипа. На мен това ми е първа ария, до момента съм изпълнявала кавъри. Това е първия ми независим план, при която някой прави текст и аранжимент особено за мен. Пандемията ни пристигна като креативно ентусиазъм, имах нужда да направя нещо такова. В днешно време света взе да се отдалечава и с Петър (съпруг на певицата) искахме да създадем нещо, което да сближи хората, да внесе вяра и религия в живота им. Това беше концепцията за основаването на песента “, разкрива изпълнителката.

Тя добавя, че е извънредно удовлетворена от крайния резултат. „ Молитва “ събира хиляди лайкове в музикалните канали, където се върти.



„ Звънят хора, които ме поздравяват през сълзи на очи и ми споделят за страстите, които песента е породила у тях. Това е един голям подарък за мен. Затова ще не преставам да давам от гения си, с който ме е благословил Господ “, споделя Бояна.



Бояна Карпатова е родена е в гр.Гоце Делчев. Завършва Средно-специално обучение, в гр.Димитровград, в учебно заведение за

искуства с профил “Естрадно пеене ”.  Малко след довеждане докрай на междинното си обучение, отпътува да пее в чужбина: /Мароко и Норвегия- на кораби и на суша/. След към 3 годишно неявяване от България, се завръща още веднъж в родината си, като задачата и е да се развива и да разпространява музиката у нас.

От завръщането си в България, до в този момент, Бояна е разпозната на родната сцена и най-много в своя роден край като ” момичето с ангелският глас ”.  През 2018г. взема решение да продължи своето музикално израстване и записва своето Висше обучение, в класа на Орлин Горанов, със компетентност “Изпълнителско Изкуство Pop&Jazz пеене ”. Бояна е майка на едно дете,  брачният партньор й е изтъкнат хореограф и дълготраен танцьор, на български национални танци- Петър Москов.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР