Музика и песни ще огласят от 10.30 ч. в събота

...
Музика и песни ще огласят от 10.30 ч. в събота
Коментари Харесай

Служители от ОД МВР Пловдив с изненада към децата

Музика и песни ще огласят от 10.30 ч. в събота пространството зад трибуната към кулата на гребната база в Пловдив, когато ще стартира увеселителна стратегия за деца, готова от регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи във връзка Международния ден на детето – 1 юни, и идната лятна почивка.

Събитието се провежда от бранш " Пътна полиция “ с поддръжката на Община Пловдив и представители на локалния бизнес, а задачата е да припомним на най-малките участници в придвижването главните правила за персонална и пътна сигурност по време на ваканцията.

Водещ на събитието е Ася Антонова от предаването " Ася в страната на гениите “, а гостите ще могат да следят музикални и танцови изяви на няколко детски обединения, умения по бойни изкуства от състезатели в пловдивски клуб и да се забавляват с номерата на атрактивния смешник Пънчо.

Различни изненади са планувани за всички малчугани, които се причислят към забавата и се срещнат с практическите рекомендации на чиновниците от бранш " Пътна полиция “ за вярно държание на пътя.  Всеки, който отговори вярно на викторина по тематиката, ще получи премия.  

В програмата вземат участие и учениците от 2б клас на Основно учебно заведение " Кочо Честименски “ в регионалния град, които дружно ще сътворят рисунка на асфалта, обвързвана с сигурността.  

Децата ще наблюдават  техниките за персонална полицейска отбрана, които чиновниците от бранш " Специализирани тактически дейности “ ползват по време на работата си, както и  уменията на полицейски кучета, които те ще показват под командата на своите водачи.  

На разположение на малчуганите ще са и униформените от бранш " Специализирани полицейски сили “, с цел да им покажат своите екипировки и оборудването на служебните мотоциклети и коли. Децата ще могат отблизо да разгледат и специализиран автомобил на пловдивската пожарна.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР